Complete Krav Maga – 2e editie boek

 19.95

Het boek geschreven door de twee Amerikaanse hoofdinstructeurs Krav Maga Worldwide Darren Levine en hoofdinstructeur Krav Maga Allaince John Whitman.
Dit ultieme boek bevat meer dan 230 zelfverdediging technieken Elke techniek wordt diepgaand beschreven en geïllustreerd met stapsgewijze foto’s

Artikelnummer: KM464 Categorie: Product ID: 1327

Beschrijving

Krav Maga, ontwikkeld voor de Israëlische strijdkrachten, heeft een internationale reputatie verworven als een gemakkelijk te leren, maar zeer effectieve kunst van zelfverdediging systeem. Duidelijk geschreven en uitgebreid geïllustreerd.
Alle bewegingen worden diepgaand beschreven vanaf het begin van Yellow Belt tot geavanceerde Black Belt, maar ze zijn gemakkelijk te leren, omdat een van de sterke punten van Krav Maga de eenvoud is. Gebaseerd op het principe dat het het beste is om zo snel mogelijk van verdediging naar aanval te gaan, biedt ‘Complete Krav Maga’ snelle ontsnappingsmanoeuvres tegen aanvallen. Vervolgens worden ze gevolgd met specifieke tegenaanvallen, inclusief stoten, trappen en worpen.
De auteurs laten zien hoe iemand (groot of klein, man of vrouw) zelfverdediging kan oefenen door Krav Maga te gebruiken. “Complete Krav Maga” leert de lezer hoe hij elke dag in vorm kan komen, zelfvertrouwen kan krijgen en zich veiliger en veiliger kan voelen.

Einsteinstraat 6 9285WP Buitenpost

KPH © 2023. All Rights Reserved.